Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Tryffeli lampaanmaitojuusto valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti. Tämä espanjalaisten lampaanmaitojuustojen ehdoton jalokivi on Tryffeli lampaanmaitojuusto
Rasva 37,8%, Suola 1,51%, Voimakassuolainen Pastöroitu lampaan maito, Lysotsyymi, Musta tryffeli 12%, Tryffeliaromi,
Viiniksi muhkea, täyteläinen punaviini, esim.35 South B.O., joka on sekoitettu Cabernet Sauvignon, Carmenère ja Merlot -lajikkeista. (www.juomavinkki.fi)