info@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy

Tryffeli lampaanmaitojuusto

Maito: LammasMaito: Lammas

Tryffeli lampaanmaitojuusto

Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote.  Tryffeli lampaanmaitojuusto valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti. Tämä espanjalaisten lampaanmaitojuustojen ehdoton jalokivi on Tryffeli lampaanmaitojuusto

Rasva 37,8%, Suola 1,51%, Voimakassuolainen                                                                                              Pastöroitu lampaan maito, Lysotsyymi, Musta tryffeli 12%,  Tryffeliaromi
Viiniksi muhkea, täyteläinen punaviini, esim.35 South B.O., joka on sekoitettu Cabernet Sauvignon, Carmenère ja Merlot -lajikkeista. (www.juomavinkki.fi)

Espanja Pastöroitu Laktoositon