info@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy
JHB

JHB vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Donier Gastronomien

Lue tiedote

Cheese Witches Oy sulautuu emoyhtiöönsä Donier Gastronomie Oy:öön 30.4.2024

Lue tiedote

Parmigiano Reggiano ***

DOP

Maito: LehmäMaito: Lehmä

Parmigiano Reggiano ***

Italian tunnetuin juusto on varmasti Parmigiano Reggiano. Juusto on kotoisin Parman alueelta. Parmesan on keitetty, kova juusto, jonka kypsytys vaatii pitkän ajan. Se valmistetaan pastöroimattomasta lehmän maidosta. Tämä tuttu juusto sopii niin ruuan laittoon kuin sellaisenaan nautittuna.

Rasva 28%
Suola 1,9 %, voimakassuolainen
Kypsytetty 22 kk
Alkuperämaa Italia
Viiniksi sopii esim. Asti Spumante

Parmesaanilla on EU:n alkuperänimisuoja ja sitä saa valmistaa vain Parman,
Reggio Emilian, Modenan, Bolognan ja Mantovan maakunnissa.

Italia Laktoositon