info@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy
JHB

JHB vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Donier Gastronomien

Lue tiedote

Cheese Witches Oy sulautuu emoyhtiöönsä Donier Gastronomie Oy:öön 30.4.2024

Lue tiedote

Reblochon de Savoie

Maito: LehmäMaito: Lehmä

Reblochon de Savoie

Juusto on saanut nimensä Savoijin alueella käytetystä sanasta ”rebloche”, joka tarkoittaa toista lypsykertaa. Juusto on rasvainen, sisältä sahraminkeltainen, kuoreltaan hieman punertava. Reblochonia kypsytetään vähintään kuukausi. Maultaan Reblochon on runsas, kiehtova ja alkuperäinen.

Rasva 27 %
Suola 1,3 %, normaalisuolainen
Pastöroimaton lehmän maito, laktoositon

Viiniksi sopii mm. Montmélian, Savoijin Seyssel, kokeile myös valkoista Bourgognea tai Alsacea

Ranska Laktoositon