+358 413 195 672 merja@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy

Le Gruyère Classic

AOC

Maito: LehmäMaito: Lehmä

Le Gruyère Classic

Pastöroimattomasta lehmän maidosta valmistettu juusto on saanut nimensä kotikylänsä Gruyères’n mukaan. Sen kuorta käsitellään ”morgeksi” kutsutulla suolavedellä, jolla saadaan aikaan pinnalta sisukseen leviävä käymistila. Sveitsiläinen Gruyère erinomaista kaikessa ruuan laitossa, etenkin juustofonduessa tai ihan vaan sellaisenaan juustotarjottimella.

Rasva 32 %
Suola 1,5 %, voimakassuolainen
Pastöroimaton lehmänmaitojuusto, eläinperäinen juoksete
Alkuperämaa Sveitsi, kypsytetty vähintään 5 kk.
Pöytäjuustona seuraksi sopii Beaujolais punaviini

HUOM! Valikoimastamme löytyy myös Gruyère Reserve 12kk ja Kaltbach Gruyère

Sveitsi Laktoositon