+358 413 195 672 merja@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy

Le Gruyere Kaltbach 12 kk

Maito: LehmäMaito: Lehmä

Le Gruyere Kaltbach 12 kk

Pastöroimattomasta lehmän maidosta valmistettu juusto on saanut nimensä kotikylänsä Gruyères’n mukaan. Sen kuorta käsitellään ”morgeksi” kutsutulla suolavedellä, jolla saadaan aikaan pinnalta sisukseen leviävä käymistila. Sveitsiläinen Gruyère erinomaista kaikessa ruuan laitossa, etenkin juustofonduessa tai ihan vaan sellaisenaan juustotarjottimella. Kaltbach kypsytetään luonnokiviluolissa, mikä antaa sille oman erityisen arominsa.

Rasva 32 %
Suola 1,5 %, voimakassuolainen
Pastöroimaton lehmänmaitojuusto, eläinperäinen juoksete
Alkuperämaa Sveitsi, kypsytetty vähintään 12 kk.
Pöytäjuustona seuraksi sopii Beaujolais punaviini, Pinot gris-valkoviinit ja sherry.

Sveitsi Laktoositon