info@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy
Donier Gastronomie

Cheese Witches Oy sulautuu emoyhtiöönsä Donier Gastronomie Oy:öön 30.4.2024

Lue tiedote

Appenzeller Superior

Maito: LehmäMaito: Lehmä

Appenzeller Superior

Pastöroimattomasta lehmän maidosta valmistettu juusto. Juustoa käsitellään kaikkiaan 9-10 kk, josta se saa olla muutaman päivän ajan erilaisin maustein ja yrtein höystetyssä siiderissä tai valkoviinissä. Appenzeller on maultaan voimakas ja täyteläinen.

Rasva 31 %

Suola 1,5 %, voimakassuolainen

Pastöroimaton lehmänmaitojuusto

Laktoositon, kypsytetty vähintään 5kk

Alkuperämaa Sveitsi

Pöytäjuustona seuraksi sopii esim. Beaujolais tai Torres

Gran Coronas

Sveitsi Laktoositon