+358 413 195 672 merja@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy

Manchego Tryffeli 12 kk

Maito: LammasMaito: Lammas

Manchego Tryffeli 12 kk

Maailmalla tunnetuin espanjalainen juusto on kotoisin La Manchan alueelta, sieltä, mistä Don Quijote. Manchego valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta. Alun perin juusto sai muotonsa ”entremiso”-nimisellä pöydällä ja muotti syntyi espartoheinästä punotulla vyöllä (pleita). Nykyisin muotit ovat metallia ja juustot vahataan ohuelti. Tämä Manchego-juustojen ehdoton jalokivi on Tryffeli Manchego

Rasva 37,8%, Suola 1,51%, Voimakassuolainen                                                                                              Pastöroitu lampaan maito, Lysotsyymi, Musta tryffeli 12%,  Tryffeliaromi
Viiniksi muhkea, täyteläinen punaviini, esim.35 South B.O., joka on sekoitettu Cabernet Sauvignon, Carmenère
ja Merlot -lajikkeista.(www.juomavinkki.fi)

Espanja Pastöroitu Laktoositon