info@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy

Suolainen laskiaispulla

Suolainen laskiaispulla

Vuohenjuustomousse

350 g hunaja Chevre -vuohenjuusto

1,5 dl kermaa

suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Tee näin:

Jätä vuohenjuusto huoneenlämpöön 30 minuutiksi ja notkista sekoittamalla astiassa. Lisää kerma ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita massa pursotinpussiin.

 

Punajuuri-täyte

350 g punajuuria

timjamia

oliiviöljyä

0,5 dl sitruunamehua

suolaa ja pippuria

Paahdettuja pinjansiemeniä

 

Tee näin:

Kuori ja pilko punajuuret pieniksi nopan kokoisiksi paloiksi, aseta leivinpaperilla ja pirsko päälle oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja hienonnettua tuoretta timjamia. Paahda uunissa 220 °C noin 25-30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Laita punajuuret astiaan, lisää sitruunamehu ja tarvittaessa lisää oliiviöljyä, ja survo sauvasekoittimella hienoksi. Paahda pinjansiemenet kullanruskeiksi pannulla.

 

Kokoa suolainen laskiaispulla omaan tyyliin briossipullan tai sämpylän väliin ja nauti.