2:lle
2 keskikokoista portobellosientä
1 ½ rkl oliiviöljyä
4 rkl balsamiviinietikkaa
1tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
2 valkosipulinkynttä silputtuna
Suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:
2 hampurilaissämpylää
1 tomaatti Salaattia
150 g Petit Brietä
Valkosipulimajoneesia
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy. Balsamiviinietikka, kuivattu basilika, kuivattu oregano, 2 silputtua valkosipulinkynttä, suola ja pippuri. Vatkaa liemi yhteen.
3. Sivele pesdyt portobellot mausteliemellä pullasudin avulla.
4. Pilko hampurilaisen lisukkeet valmiiksi täyttämistä varten.
5. Pilko Brie pala pituussuunnassa kahteen osaan.
6. Grillaa portobellot kypsiksi grillissä n. 3–6 minuutin ajan molemmilta puolilta. Grillaa myös hampurilaissämpylät. Käytä briepaloja nopeasti kuumalla grillillä niin, että Brie siivut lämpenevät ja saavat hiukan väriä.
Täytä hampurilaiset haluamallasi tavalla ja tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden kanssa