info@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy
JHB

JHB vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Donier Gastronomien

Lue tiedote

Cheese Witches Oy sulautuu emoyhtiöönsä Donier Gastronomie Oy:öön 30.4.2024

Lue tiedote

Nanni nenni

Nanni nenni

(KUUDELLE)
1,5KG PERUNOITA
1 ISO SIPULI
2 VALKOSIPULIN KYNTTÄ
200G PEKONIA
400G KINKKUA
2 ISOA TOMAATTIA
250G GRUYÈREÄ
SUOLAA
PIPPURIA

 

  1. Kuori ja suikaloi perunat.
  2. Pilko sipuli, valkosipuli, pekoni sekä 300g kinkusta.
  3. Laita pilkottu pekoni pannulle ja paista niin kauan, että rasva irtoaa.
  4. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki jonka jälkeen voit lisätä suikaloidut perunat. Kääntele pannulla noin 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkottu kinkku sekä suola ja pippuri. Kääntele kaikki sekaisin ja vähennä lämpö alle keskilämmön.
  6. Anna hautua kypsäksi kannen alla noin puoli tuntia.
  7. Lisää päälle tomaattiviipaleet sekä Gruyère siivut.
  8. Laita kansi vielä päälle ja noin 5-10 min ja herkku on valmista.

Kaveriksi raikas salaatti.