(KUUDELLE)
1,5KG PERUNOITA
1 ISO SIPULI
2 VALKOSIPULIN KYNTTÄ
200G PEKONIA
400G KINKKUA
2 ISOA TOMAATTIA
250G GRUYÈREÄ
SUOLAA
PIPPURIA
- Kuori ja suikaloi perunat.
- Pilko sipuli, valkosipuli, pekoni sekä 300g kinkusta.
- Laita pilkottu pekoni pannulle ja paista niin kauan, että rasva irtoaa.
- Lisää sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki jonka jälkeen voit lisätä suikaloidut perunat. Kääntele pannulla noin 5 minuuttia.
- Lisää pilkottu kinkku sekä suola ja pippuri. Kääntele kaikki sekaisin ja vähennä lämpö alle keskilämmön.
- Anna hautua kypsäksi kannen alla noin puoli tuntia.
- Lisää päälle tomaattiviipaleet sekä Gruyère siivut.
- Laita kansi vielä päälle ja noin 5-10 min ja herkku on valmista.
Kaveriksi raikas salaatti.