+358 413 195 672 merja@cheesewitches.fi
Cheese Witches Oy

Kuorrutettu feta (Saganaki)

Kuorrutettu feta (Saganaki)

4 ANNOSTA
300 G FETA DODONI
1 KANANMUNA
1 1/2 DL KORPPUJAUHOJA
1/2 DL OLIIVIÖLJYÄ
2 RKL VOITA

  1. Leikkaa juustot siivuiksi
  2. Vatkaa muna. Kasta juustot kananmunaan ja pyörittele korppujauhoissa
  3. Kuumenna oliiviöljy ja voi pannussa ja paista,
    kunnes kumpikin pinta on kauniiksi  ruskettunut.
  4. Tarjoa heti esimerkiksi kevyen vihersalaatin, kapristen ja sitruunan kera.

Kuorrutettu Feta (Saganaki) sopii niin alkuruuaksi, kuin kevyeksi iltapalaksi annoksen koosta riippuen. Maistuu erinomaisesti oluen kanssa.