- n. 4 dl (tai maun mukaana) Sartori® Bellavitano Gold -juustoa
- 1 rkl mustapippuria
- Spagettia pakkauksen ohjeen mukainen määrä/hlö
- Oliiviöljyä
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
Keitä vesi ja lisää kiehuvaan veteen runsaasti suolaa.
Keitä spagettia pakkauksen ohjeen mukaan.
Spagetin kiehuessa sekoita juusto, mustapippuri ja muutama teelusikallinen keitinvettä isoon kulhoon.
Lisää keitetty spagetti sekaan ja sekoita koko ajan, niin että spagetti sekoittuu tasaisesti.
Lisää muutama ruokalusikallinen öliiviöljyä edelleen sekoittaen,kunnes
kastike on kermaisen pehmeä (lisää vielä tarvittaessa spagetin keitinvettä).
Tarjoile ja ripottele päälle raastettua Sartori® Bellavitano Gold – juustoa sekä mustapippuria maun mukaan.