Cheese Witches Oy
Cheese Witches Oy
Cheese Witches Oy
Cheese Witches Oy

Reseptejä

4 ANNOSTA
300 G FETA DODONI
1 KANANMUNA
1 1/2 DL KORPPUJAUHOJA
1/2 DL OLIIVIÖLJYÄ
2 RKL VOITA

Pieneen nälkään

Kuorrutettu Feta (Saganaki)

  1. Leikkaa juustot siivuiksi
  2. Vatkaa muna. Kasta juustot kananmunaan ja pyörittele korppujauhoissa
  3. Kuumenna oliiviöljy ja voi pannussa ja paista,
    kunnes kumpikin pinta on kauniiksi  ruskettunut.
  4. Tarjoa heti esimerkiksi kevyen vihersalaatin, kapristen ja sitruunan kera.

Kuorrutettu Feta (Saganaki) sopii niin alkuruuaksi, kuin kevyeksi iltapalaksi annoksen koosta riippuen. Maistuu erinomaisesti oluen kanssa.